Champagnetoren huren in Simpelveld

Een champagnetoren huren in Simpelveld? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw evenement. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Simpelveld

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Simpelveld wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Oftewel: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Simpelveld

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Simpelveld? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home