Champagnetoren huren in Sint Anthonis

Een champagnetoren huren in Sint Anthonis? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Sint Anthonis?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Sint Anthonis wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Sint Anthonis

Een toren is een ware blikvanger voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Sint Anthonis of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home