Champagnetoren huren in Sint-Michielsgestel

Wil je ook een champagnetoren huren in Sint-Michielsgestel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Sint-Michielsgestel

Wil je ook een champagnetoren huren in Sint-Michielsgestel? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Sint-Michielsgestel

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Sint-Michielsgestel? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home