Home » Champagnetoren huren in Sittard-Geleen

Champagnetoren huren in Sittard-Geleen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Sittard-Geleen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Sittard-Geleen?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Sittard-Geleen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Sittard-Geleen

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Sittard-Geleen? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Sittard-Geleen of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home