Champagnetoren huren in Sliedrecht

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Sliedrecht? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Sliedrecht

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Sliedrecht wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Sliedrecht

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Sliedrecht? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home