Champagnetoren huren in Slochteren

Wil je ook een champagnetoren huren in Slochteren? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan moet je dit flink vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Slochteren?

Wil je ook een champagnetoren huren in Slochteren? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Slochteren

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Slochteren Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home