Home » Champagnetoren huren in Sluis

Champagnetoren huren in Sluis

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Sluis? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Sluis

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Sluis wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Sluis

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home