Champagnetoren huren in Smallingerland

Wil je ook een champagnetoren huren in Smallingerland? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Staat er gauw een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Smallingerland

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Smallingerland wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Smallingerland

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Smallingerland? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home