Champagnetoren huren in Soest

Wil je ook een champagnetoren huren in Soest? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardag, personeelsfeest of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw feestje. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Soest

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Soest wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Bovendien zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Soest

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home