Champagnetoren huren in Someren

Een champagnetoren huren in Someren? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Someren?

Wil je ook een champagnetoren huren in Someren? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Someren

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home