Champagnetoren huren in Son en Breugel

Wil je ook een champagnetoren huren in Son en Breugel? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een echte toevoeging voor jouw event. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Son en Breugel

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Son en Breugel wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Son en Breugel

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Son en Breugel Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home