Home » Champagnetoren huren in Spijkenisse

Champagnetoren huren in Spijkenisse

Een champagnetoren huren in Spijkenisse? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de agenda? Pak dan zeker uit. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Spijkenisse?

Wil je ook een champagnetoren huren in Spijkenisse? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Spijkenisse

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Spijkenisse of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home