Champagnetoren huren in Stadskanaal

Wil je ook een champagnetoren huren in Stadskanaal? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest op de planning? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels is een ware toevoeging voor jouw feest. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Stadskanaal

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Stadskanaal wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Stadskanaal

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home