Champagnetoren huren in Staphorst

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Staphorst? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Staphorst?

Wil je ook een champagnetoren huren in Staphorst? Dan zijn er uiteenlopende opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Staphorst

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Staphorst? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Staphorst of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home