Home » Champagnetoren huren in Steenbergen

Champagnetoren huren in Steenbergen

Een champagnetoren huren in Steenbergen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Steenbergen?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Steenbergen wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Steenbergen

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Steenbergen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home