Home » Champagnetoren huren in Steenwijkerland

Champagnetoren huren in Steenwijkerland

Een champagnetoren huren in Steenwijkerland? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, huwelijk of ander feest? Dan moet je dit flink vieren. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog specialer. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Steenwijkerland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Steenwijkerland? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er super vakkundig uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Steenwijkerland

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home