Champagnetoren huren in Stein

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Stein? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de planning? Dan moet je dit flink vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog leuker. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Stein

Wil je ook een champagnetoren huren in Stein? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Stein

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home