Home » Champagnetoren huren in Stichtse Vecht

Champagnetoren huren in Stichtse Vecht

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Stichtse Vecht? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de opties van een toren huren in Stichtse Vecht?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Stichtse Vecht wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Stichtse Vecht

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Stichtse Vecht? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Stichtse Vecht? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home