Champagnetoren huren in Strijen

Wil je ook een champagnetoren huren in Strijen? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Strijen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Strijen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er erg vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Oftewel: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Strijen

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke indruk op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home