Champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Súdwest-Fryslân? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de planning? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw feestje. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Súdwest-Fryslân wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Súdwest-Fryslân of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home