Champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân

Wil je ook een champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Súdwest-Fryslân wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Súdwest-Fryslân

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.



Home