Home » Champagnetoren huren in Ten Boer

Champagnetoren huren in Ten Boer

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Ten Boer? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw feestje. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Ten Boer

Wil je ook een champagnetoren huren in Ten Boer? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er erg professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Ten Boer

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home