Champagnetoren huren in Terneuzen

Wil je ook een champagnetoren huren in Terneuzen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Terneuzen

Wil je ook een champagnetoren huren in Terneuzen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een speciale kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er hartstikke vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Terneuzen

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Terneuzen of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home