Home » Champagnetoren huren in Terschelling

Champagnetoren huren in Terschelling

Een champagnetoren huren in Terschelling? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander event? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Terschelling?

Wil je ook een champagnetoren huren in Terschelling? Dan zijn er verschillende opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het meteen duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Terschelling

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Terschelling Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home