Home » Champagnetoren huren in Texel

Champagnetoren huren in Texel

Een champagnetoren huren in Texel? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Texel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Texel? Dan zijn er verschillende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten overal. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Texel

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Texel? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home