Champagnetoren huren in Teylingen

Wil je ook een champagnetoren huren in Teylingen? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, jubileum of ander event? Mooie momenten zijn er om te vieren. Met een glas bubbels maak je jouw feestje nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Teylingen

Wil je ook een champagnetoren huren in Teylingen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Teylingen

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Teylingen of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home