Home » Champagnetoren huren in Tholen

Champagnetoren huren in Tholen

Een champagnetoren huren in Tholen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, jubileum of ander feest? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw evenement. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Tholen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Tholen? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er super professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Tholen

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Tholen? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Tholen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home