Champagnetoren huren in Tiel

Wil je ook een champagnetoren huren in Tiel? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog leuker. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Tiel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Tiel? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Tiel

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Tiel? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home