Champagnetoren huren in Tilburg

Wil je ook een champagnetoren huren in Tilburg? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Tilburg?

Wil je ook een champagnetoren huren in Tilburg? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Tilburg

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Tilburg of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home