Champagnetoren huren in Tubbergen

Wil je ook een champagnetoren huren in Tubbergen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw evenement.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Tubbergen

Wil je ook een champagnetoren huren in Tubbergen? Dan zijn er veel opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de toren er super professioneel uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Tubbergen

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home