Home » Champagnetoren huren in Twenterand

Champagnetoren huren in Twenterand

Wil je ook een champagnetoren huren in Twenterand? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Twenterand

Wil je ook een champagnetoren huren in Twenterand? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens overal neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Twenterand

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Twenterand? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Twenterand Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home