Champagnetoren huren in Tynaarlo

Wil je ook een champagnetoren huren in Tynaarlo? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er binnenkort een verjaardag, jubileum of ander event op de planning? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog leuker. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Keuzes champagnetoren huren in Tynaarlo

Wil je ook een champagnetoren huren in Tynaarlo? Dan zijn er diverse opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Tynaarlo

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Tynaarlo of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home