Champagnetoren huren in Tytsjerksteradiel

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Tytsjerksteradiel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Tytsjerksteradiel

Wil je ook een champagnetoren huren in Tytsjerksteradiel? Dan zijn er uiteenlopende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Tytsjerksteradiel

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Tytsjerksteradiel Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home