Champagnetoren huren in Uden

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Uden? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glas bubbels maak je jouw evenement nog specialer. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een toren huren in Uden?

Wil je ook een champagnetoren huren in Uden? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een prachtige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Bovendien zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Uden

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Uden? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home