Home » Champagnetoren huren in Uitgeest

Champagnetoren huren in Uitgeest

Een champagnetoren huren in Uitgeest? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Imponeer de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Uitgeest

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Uitgeest wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de toren er super professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Uitgeest

Een toren is een ware blikvanger voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Uitgeest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home