Champagnetoren huren in Uithoorn

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Uithoorn? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas champagne maak je jouw evenement nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Uithoorn

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Uithoorn wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het direct duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Uithoorn

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Uithoorn? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Uithoorn of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home