Home » Champagnetoren huren in Urk

Champagnetoren huren in Urk

Een champagnetoren huren in Urk? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er spoedig een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event op de agenda? Dan moet je dit goed vieren. Een glas bubbels is een ware aanrader voor jouw evenement. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Urk?

Wil je ook een champagnetoren huren in Urk? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Urk

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Urk? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Urk Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home