Champagnetoren huren in Utrecht

Wil je ook een champagnetoren huren in Utrecht? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Heb je gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Utrecht?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Utrecht wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het evenement organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Utrecht

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Utrecht of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home