Champagnetoren huren in Utrechtse Heuvelrug

Wil je ook een champagnetoren huren in Utrechtse Heuvelrug? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Met een glas champagne maak je jouw evenement nog leuker. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Utrechtse Heuvelrug?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Utrechtse Heuvelrug wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Utrechtse Heuvelrug

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Utrechtse Heuvelrug of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home