Champagnetoren huren in Vaals

Wil je ook een champagnetoren huren in Vaals? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, huwelijk of ander event? Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw feestje nog specialer. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Vaals

Wil je ook een champagnetoren huren in Vaals? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Vaals

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Vaals? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Vaals Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home