Home » Champagnetoren huren in Valkenburg aan de Geul

Champagnetoren huren in Valkenburg aan de Geul

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Valkenburg aan de Geul? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Valkenburg aan de Geul?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Valkenburg aan de Geul wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het feest organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Valkenburg aan de Geul

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Valkenburg aan de Geul Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home