Home » Champagnetoren huren in Veendam

Champagnetoren huren in Veendam

Wil je ook een champagnetoren huren in Veendam? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Veendam

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Veendam wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Veendam

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Veendam? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Veendam of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home