Home » Champagnetoren huren in Veenendaal

Champagnetoren huren in Veenendaal

Wil je ook een champagnetoren huren in Veenendaal? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Keuzes champagnetoren huren in Veenendaal

Wil je ook een champagnetoren huren in Veenendaal? Dan zijn er verschillende opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Veenendaal

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home