Home » Champagnetoren huren in Veere

Champagnetoren huren in Veere

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Veere? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Veere?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Veere wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfits we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Ook zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Veere

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Veere? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Veere? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home