Home » Champagnetoren huren in Veldhoven

Champagnetoren huren in Veldhoven

Een champagnetoren huren in Veldhoven? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan moet je dit goed vieren. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw feestje. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Veldhoven?

Wil je ook een champagnetoren huren in Veldhoven? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Ook zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Veldhoven

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Veldhoven? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home