Home » Champagnetoren huren in Velsen

Champagnetoren huren in Velsen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Velsen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Mooie momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Velsen

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Velsen wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Velsen

Een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Velsen Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home