Champagnetoren huren in Venlo

Wil je ook een champagnetoren huren in Venlo? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Staat er gauw een verjaardag, jubileum of ander event op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Venlo

Wil je ook een champagnetoren huren in Venlo? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Venlo

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home