Champagnetoren huren in Venray

Wil je ook een champagnetoren huren in Venray? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er binnenkort een verjaardag, huwelijk of ander evenement op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels is een echte aanrader voor jouw feest. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Venray

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Venray wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er erg vakkundig uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Venray

Een toren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Venray? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home