Home » Champagnetoren huren in Vianen

Champagnetoren huren in Vianen

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Vianen? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit zeker vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Vianen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Vianen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een geweldige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Oftewel: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Vianen

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Vianen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home