Home » Champagnetoren huren in Vlaardingen

Champagnetoren huren in Vlaardingen

Wil je ook een champagnetoren huren in Vlaardingen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw feestje. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Vlaardingen

Wil je ook een champagnetoren huren in Vlaardingen? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Vlaardingen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Vlaardingen? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Vlaardingen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home